Post by bipallandnitu on Feb 22, 2022 13:18:29 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Township ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Township IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodo didinimo klavišai ▞▞▞
▞▞▞ Township 2022 version ▞▞▞
neduoda naujiniu
Tai sunku, niekada neatsisiųskite šio žaidimo, mano draugas nusipirko užkandžių gamyklą ir dabar turi 500 000 pinigų
Visai nieko zaidimas
Labai geras žaidimas tai strateginis nei vaikiškas. Tai tikrai įvaizdingas kūrybos žaidimas nes turi kurti savo miestą savo valdžią.
Labai fainas žaidimas
Aš per daug myliu šį žaidimą ... bet turiu problemų ... visi rodo piratų lobių įvykį, kuris žaidžia su manimi ... bet mano telefone, kuris nerodomas ... maniau, kad tai tinklo problema, bet aš ilgai laukiau laiko...dabar tas prblm mane erzina...becz man patinka žaisti tą renginį😟😟
Po atnaujinimų dažnai užstringa. Trikčiai ištaisyti užtrunka 4 savaites. Jei miesteliui manęs reikės, žaisiu Wonkos saldainių pasaulį.
Puiki, bet ir puiki vieta apgavikams. Per 2 valandas iššūkių lyderių lentelės užpildomos žmonių, turinčių 20 000 ir tt taškų, o per tą laiką puikiai žaisdami mini žaidimą, jie galėtų suvaldyti tik dalį to. Kūrėjai yra akli sukčiavimui ir skatina įsilaužimą. Tiek daug linksmo ir puikaus žaidimo, bet erzina, kad jie leidžia sukčiams klestėti
Liūdna 😩😭😭
Šis žaidimas yra toks įtraukiantis ir įdomus! Jau taip ilgai žaidžia. Man nenuobodu, nes visada turite tiek daug ką nuveikti. Tęskite gerą darbą, Playrix!
Man patinka šis žaidimas! Pastaruoju metu nusivyliau svarbiausiais įvykiais. Norėdami atrakinti naujų prizų, turite žaisti mini žaidimą. Jei norėčiau žaisti mini žaidimus, žaisčiau tik tą žaidimą, kuriuo jie sukurti. Žaidžiu miestelį, nes noriu žaisti miestelį. Pradiniai profesoriaus eksperimentai buvo būdas kūrėjams tai daryti ir nebūti taip priklausomiems nuo mini žaidimų. Išskyrus tai, tai yra nuostabus šeimos žaidimas.
tos geras zaidimas
Mėgstu šį žaidimą, bet pašalinu vieną žvaigždutę, nes jie pradėjo priversti mus žaisti mini žaidimus, kad pasiektume auksinio bilieto užduotis. Mini žaidimai / renovacija kainuoja pinigus, kurių aš neturiu. Vis dar žaidžiu, bet ne mini žaidimus. Norėčiau, kad jie sugrąžintų mieste esančius dalykus, kad pasiektų auksinio bilieto užduotis. Ne kartą mačiau tą patį skundą jų „Facebook“ puslapyje.
Tai taip varginanti, net nežinau nuo ko pradėti. Man patinka šis žaidimas, bet ketinu jį pašalinti ir pamiršti. Jis nuolat užšąla ir tada sugenda mano įrenginys. Kartais neįmanoma žaisti, ir net tada aš turiu eiti į Playstore, kad įsitraukčiau į žaidimą. Išspręskite šią problemą.Pašalinau ir įdiegiau iš naujo, bet nesėkmingai. Aš tikrai pavargstu. Šis žaidimas anksčiau buvo toks malonus. Anksčiau skirdavau 5 žvaigždutes, bet dabar gal 2–3
Kadangi atnaujinau, negaliu likti žaidime. Kiekvieną kartą, kai bandau ką nors padaryti, tai mane užklumpa. Iki tol man labai patiko žaisti. Prašau, sutvarkyk.Žaidimui skyriau 5 žvaigždutes, bet dėl šios problemos neturiu kito pasirinkimo, kaip tik sumažinti jį iki 1 žvaigždutės. Mane tai varo iš proto, nes negaliu žaisti
Township Εύκολα akry
Nelabai idomu
Tai puikus žaidimas, bet turiu problemą, kadangi atnaujinau praėjusių metų gruodžio mėnesį, negaliu vėl žaisti. Kaskart, kai prisijungiu ir spusteliu bet kurią užduotį, būsiu išmestas iš žaidimo. Prašau, padaryk ką nors dėl to. Dėkoju
Township Казуальные yxf
Mr Autofire Action gvh
Turėjau pradėti iš naujo naudodami naują planšetinį kompiuterį, nes nesu socialinė žiniasklaida. Tai buvo gerai. Smagu miestelį įrengti kitaip. Kartais vis dar galiu žaisti senu planšetiniu kompiuteriu, kad galėčiau neatsilikti nuo savo kooperatyvo. Tačiau negaliu žaisti šio žaidimo naujajame planšetiniame kompiuteryje, nes jis mane nuolat išstumia, kai gaunu atlygį. Tai vargina! Norėčiau, kad žinočiau, kaip tai ištaisyti. 😔
Šis žaidimas yra labai sunkus
Aš neturiu problemų su daugeliu žaidimo dalių, bet dalyvauti regatoje yra košmaras. Kiekviena regata sugenda mano planšetinį kompiuterį. Kiekvieną kartą, kai atlieku užduotį, ji sugenda, todėl turiu užbaigti užduotį dar kartą, kad ji vėl sustrigtų... ir vėl... ir vėl. Svarstoma pašalinti. Redaguota, kad pridėčiau..nenaudinga, kai man liepia susisiekti su žaidimų palaikymo komanda, nes arba planšetinis kompiuteris sugenda man nepasiekęs, arba aš pateikiu užklausą ir nesulaukiu pagalbos arba atsako nepadedantis robotas, tada mane paleidžia!!
Man patinka šis žaidimas
Vienintelė nuostabi problema yra ta, kad aš stengiuosi sutaupyti savo pinigus, bet kiekvieną kartą, kai mano tvartas yra pilnas, turiu parduoti daiktus arba panaudoti grynuosius pinigus jai sutvarkyti dabar nebeturiu pakankamai pinigų tvartui susitvarkyti, pataisykite tai
Šis žaidimas anksčiau buvo mano mėgstamiausias. Visada mielai sumokėjau už savo grynųjų pinigų taupyklę, kai ji prisipildė. Man patiko pirkti dekoracijas ir žaisti mini žaidimus. Deja, bendrovė leido godumui pasisemti geriausio iš jų. Jie pašalino visus įdomius mini žaidimus ir paliko du sunkiausius ir nuobodžiausius žaidimus vien todėl, kad jų neįmanoma laimėti neišmokėjus daug pinigų. Profesoriaus eksperimentai anksčiau buvo labai smagūs. Dabar jie priklauso nuo nuobodžių mini žaidimų. Liūdnas!
Man negaliu jo ieškoti
Zaidimas geras bet nera pasirinkti kalbos tenka istrinti
Aš prarandu auksinį leidimą ir nukritau vienu lygiu, kai iš naujo įdiegiu žaidimą, padėkit
Ne komentuokit nesąmonių žmonės.
Šis žaidimas nepaleidžiamas, mano mama žaidžia, o aš negaliu žaisti tuo pačiu metu, kai žaidžia ji.
Išvalius tam tikrą lygį, nebeliks papildomų namų, gamyklų ar galimybės pridėti ūkio sklypų. Mini žaidimai kartojasi ir tapo pinigų grobimu. Išmontuoju po beveik 3 metų žaidimo.
Šį žaidimą žaidžiu beveik 6 metus. Iš pradžių man patiko žaidimas. Bet dabar tai labai netvarkinga. Visą naktį bandžiau gauti užduotį regatai ir žaidimas sugenda. 11 kartų iš eilės. Tai taip pat tie patys nuobodūs šalutiniai žaidimai. Anksčiau jie būdavo linksmi. Buvo kitokia įvairovė. Bet dabar yra 3? Nė vienas iš prizų nėra vertas pastangų. Ir jokios pagalbos iš palaikymo dėl gedimų. Kalbama apie nieką, išskyrus pinigus. Išspręskite šias problemas ir aš padidinsiu savo įvertinimą.
Neblogas
Township कैज़ुअल गेम bddv
Tai geras žaidimas, bet mane tikrai nervina tai, kad jie visus uždirbtus pinigus deda į taupyklę, už kurią turi sumokėti, kodėl gi nepadarius to, ką daro dauguma žaidimų, kur jų pasiūlymai yra skirtingi, kad gautų daugiau pinigų, bet Jūs neturite savo uždirbtų pinigų žaidime, atimti ir įdėti į taupyklę, tai vargina!
Nieko, antrokams kaip tik
Anksčiau į šį žaidimą skirdavau pinigų, bet NE DAUGIAU! Mini žaidimai kartojasi ir yra sukurti taip, kad pralaimėtumėte. Jūs laimėsite tik sumokėję! Sužaidėte linksmą žaidimą ir pavertėte jį pinigų griebimu! Žmonės, prašau, neužsikabinkite nuo šio žaidimo! Praėjus beveik 2 metams, aš pagaliau viską baigiau, daugiau iš manęs nėra pinigų!! Norėčiau atsiimti 1 žvaigždutę!!!
Šis žaidimas nėra draugiškas vaikams. Norint gaminti traukiniams ir lėktuvams, kartais reikia daug produktų, todėl jūsų žaidimas turi būti prijungtas prie „Facebook“, o tai neleidžia FB jaunesniems vaikams. Maži vaikai yra priversti meluoti (arba suaugusysis sukuria savo žaidimų paskyrą), kad prisijungtų prie FB ir gautų pakankamai žaidimų draugų, kurie galėtų padėti, nes žaidime tikimasi, kad žaidėjas turės draugų. Žaidimas taip pat kartais yra gana trikdis. Taip pat tikitės nusipirkti „T-cash“, kad laimėtumėte mini žaidimus.
Šudas
Kaip ir kiti, man patiko žaidimas. Dabar mini žaidimai yra sunkūs, nuobodūs ir skirti priversti jus išleisti daug pinigų. Deco dabar pasiekiami tik tuo atveju, jei už juos turite pinigų. Ten, kur žaisdavau kasdien dvejus metus, dabar užsuku kartą ar du per savaitę. Labai gaila, bet kūrėjai akivaizdžiai domisi tik tuo, kiek jie gali susigrąžinti ir už tai pasiūlyti labai mažai. Sąžiningai, praleiskite šį žaidimą ir ieškokite tokio, kuriame apžvalgose teigiama, kad kūrėjai myli ir gerbia savo žaidėjus. Šie ne.
Township სხვადასხვა ujkv
Uzveda bet durnas
Tai smagus žaidimas, bet kiekvieną kartą, kai paliečiu regatą, mane išmuša iš žaidimo. Tai įvyko 9 skirtingus kartus anksčiau, du kartus šiandien. Regatos iššūkius tapo beveik neįmanoma įvykdyti, nebent turite krūvą žaidimo pinigų. Kasyklose nuo Kalėdų pritrūko daiktų.
Blogai blogai... Pls padarykit kad galetu leist kurie niera draugai dar gift send
Kaip ir žaidimą, noriu jį žaisti ir toliau, tačiau jei jis ir toliau mane išstums, aš, deja, turėsiu rasti kitą žaidimą, bet kurį laiką sekėsi gerai, dabar vėl mane išmes