Post by bipallandnitu on Feb 22, 2022 13:21:36 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mario Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mario Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla anahtar aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Super Mario Run 2022 version ▞▞▞
Bu oyun benim çok hoşuma gitmedi çok zor ettik çok karışık rastgele hhduhfudndhdibdkffhjfhfiffhjfugjffuhfifjfjfufhfjfifhhfjfjffjiffjjfifjfjgifjfjfifjjfkfjfjfkffjnfjfjfhfjfifjgjgjjfjgjbhfjgfjhgjfjfjfjhfjfhfhjfjjfjfjfiifififjfjfjjjfjfjfjfjjfjjfhfhfjfjjfjfjfjfufjfjfjjfjfjfjfjfjfhfjfjjffhjfjfjfjfjfjfjfjfjjjjjjjjdjdhhdhdhdhdjdjdjjddjjdjdjdjdjdjd
Super Mario ruhundan uzak olabileceğimiz mario ile yok ile ilgili
Oyun iyi ama para istiyo. Nintendo sen benim gardaşımdın Super Mario Bros'u sen bana verdin, bunu bana nasıl yaparsın. ;-;
Oyun başlarda çok sinir bozucu. İlk olarak, sesleri kapatmak için menü simgesini almak için oynamanız ve oluşturmanız gerekir. NEDEN bu başlangıçta bir seçenek değil. Bu kadar çok boktan kurbağa pop-up'ı gerçekten tüm bunlardan geçmek için yeterince oynamak istemememe neden oluyor
Iğrenç bir oyun saçma sapan indirdim oyunu acar açmaz hemen ingilizce daha iyi bir alan bulun. kodu felan filan yazıyordu ingilizce yani iğrenç bi oyun SAKIN indirip de liderlerini harcamayın benden demesi.
Oyun bir türlü açılmıyor. 804-7000 diye bir şey çıkıyor.Boşuna internet harcamayın bence.
Oyunun standart unsurları çalışıyor. Hikaye modu oldukça tutarlı. Ama Toad Rally ve Remix 10 öyle değil. Oyuna daha fazla et vermesi gereken hikayenin dışındaki modların ikisi de bozuk ve kötü düşünülmüş. Oyun ayrıca Remix 10'u ekledikten sonra terk edilmiş gibi hissediyor. Hiçbir şey düzelmedi. Oyun içinde arkadaş ekleyemiyorsunuz, Toad Rally çok dengesiz ve Remix 10'da bir etabın başında hemen göremediğiniz sıçramalar yüzünden öldürülebiliyorsunuz.
Çocuğumun gözetimsiz oynamasına izin verdiğim bir oyunun çalışması için internet bağlantısı gerektirmemeli, böylece onlara reklam oynatabilirsiniz. Özellikle çocuklara hitap eden bir oyunda çocuklara reklam vermenize izin verilmediğinin altında kaldım.
Size bakış açısına koyan bu nasıl oyun bile
Bu iyi bir fikir ama neden her şey için, seviyeler ve bunun gibi şeyler için para ödemek zorundayız, Mario kart turu gibi olmalı, ücretsiz ama uygulama içi satın alımlarla biraz hayal kırıklığı yaratıyor
Gerçekten hiçbir şey yapmıyor musun..? Bu on dakika kadar oynayıp sildikten sonraydı çünkü çok sıkıcıydı.. Belki sonra düzelir ama yine de olur. Ara sıra zıplıyorsun ama geri kalan her şey otomatik.
İçeriğin neredeyse tamamı 10$'lık bir ödeme duvarının arkasında kilitli ve bu da MOBİL bir oyun için ÇOK pahalı. Yine de oldukça eğlenceli, bu yüzden 1 yerine 2 veriyorum
Şaşırtıcı Otomatik koşu olmasına rağmen, je geri koşabilmelidir, sadece bir tanesini koşabilir ve bu sağa, sola da koşabilmelidir.çok uzun ve sıkıcı ara sahneler
Oynamayı bilmiyorsanız boş yorumun. Çünkü mario hem zorlu hem de çılgın. AQ×*#IE
Oyunu seviyorum ama tüm dünyaların, tüm kurbağa renklerinin kilidini açmak ve remix 10'u beklemeden oynamak için satın almak zorunda olmanızdan hoşlanmıyorum.
Bu kadar kötü bir oyun olamaz. Oyun zaten dik ekran oynanıyor. Ve şık çok kötü. Bide bölüm için para itler.
Arkrdaşlar oyunu oynamadım ama beyendim
Mario benim en cok vor oyun ama hersey parali
Super Mario Run Akčné slht
Super Mario Run Akcija iyle
İki tane yüzünden biletler olabiliyor yani yani
Oyun iyiyken, uygulamanın çalışmayı durdurduğunu söyleyen mesajlar vermeyi bırakmayacak. Bu, uygulamayı kullanmadığımda ve uygulamanın kullanımda olmadığından emin olduğumda bile geçerlidir. Bir şey uygulamanın açılmasına ve ardından çalışmayı durdurmasına neden oluyor. Uygulamayı geleneksel yolla kaldıramadım ve oradan kaldırmak için Android App Store'a gitmem gerekti.
o kadar aşağısında bir oyundu oysa çok beklemek Mario diyince ve şimdi sildim 😓
Roblox Macəra zlr
Bu berbat, ben ödemeden oyuna devam edemiyorum, bu benim gibi oynayamayan çocuklar için adil değil çünkü ailelerimizin bize verecek parası yok ki daha fazla oynayabilelim.
2016'da mario'yu çalıştırdım, üç gün önce yeniden keşfettim. O zamandan beri küçük köyümde 13 saatten fazla zaman harcadım ve çok daha fazlasını harcamaya tamamen hazırım. Yıllardır bu kadar neşe hissetmemiştim. Gençliğimle yeniden bağlantı kurduğumu hissediyorum. Kazandığım her kurbağa o kadar ödüllendirici ki, hepsini alana kadar durmayacağım. Farklı renklerde mutlu küçük kurbağalardan oluşan bir ordu yaratacağım. Bu kısa günlerde saatlerce uykumdan fedakarlık ettim ve köyümü kurmak için çok daha fazlasını feda edeceğim. Bu oyunu kendimden daha çok seviyorum. Bu bir oyundan daha fazlası, bu artık benim hayatım.
Çok güzel bir oyun bayıldım çok çok güzel
Ben bir kere oynadım çok hastane
Türkçe: Oyun kesinlikle MÜQ!!! Ama bir sorun var. Oyunda sadece 4 bölümden sonra bölümden sonra $$$ (para) istiyor. Bence para için mario'ya uygun paralı olabilir. Ya da krallığı geliştirmek için paralı eşyaları da getirebilirsiniz. Turkish: Oyun kesinlikle MÜKEMMEL !!! Ama bir problem var. Oyunda sadece 4 bölüm oynadıktan sonra bizden $$$ (para) istiyor. Mario'nun para kazanması için bir kostüm yapabileceğini düşünüyorum. Veya geliştirmek için paralı asker öğeleri getirebilirsiniz
Çok kotu siradan marioyu takma bolum degistirlerini daha iyidi gereksiz grafik var
Super Mario Run Akcja aarx
Sen nesin? Bu aptal payblock ile EA, diğer seviyelerin kilidini açabilmelisiniz.
Oyun çok güzel bir oyun. Zaten Nintendo yu çok seviyorum. Nintendo Türkiye'ye gelse herşet çok güzel olacak
Güzel
Bu oyun tamam, ancak sadece ilk 3 seviyeyi oynayabilirsiniz. Bunu saçma buluyorum, çünkü yeni indirdiğiniz bir oyunla devam edemezsiniz. Şahsen bu oyunu indirmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Sadece 20 dakika kadar oynadım. Oynayabileceğiniz seviyeler çok eğlenceli değil, bu yüzden para harcamak istemiyorsanız bu uygulamayı önermiyorum. Lütfen beni dinle.
Bu oyun çok kötü. Ücretsiz olduğunu söylüyor ama oynadığınızda sadece dört kısa seviye oynamanıza izin veriyor. Sadece dört ciddiyim, daha birçok seviye var ama fazladan 9.99$ ödemeniz gerekiyor. Ve onları açmanın başka yolları da var, ancak tüm bu farklı çılgın rallileri, yarışları yapmanız gerekiyor, bu onların kilidini açmaya bile gerek yok. Ve ondan sonra bir güncelleme istiyorlar, bu çok fazla depolama alanı kaplıyor.